Medelpads Trädgårdsmässa

9-10 maj 2020

Vilken succé den 9:e upplagan av Medelpads Trädgårdsmässa blev. Norrlands trädgårdsälskares favoritmässa jubilerar alltså våren 2020 med den 10:e mässan. Det ska vi fira såklart!
Som vanligt fylls båda hallarna på NHK Arena i Timrå med prunkande montrar. Ca 80 utställare med växter, lökar och annat som hör trädgården till, som krukor, redskap, spabad, gräsklippare, prydnader och liknande deltar. Det uppskattade mat-temat finns såklart kvar.

2019-års två fokusteman återkommer och utvecklas till 2020:

Skörda & Koka: tillvarata det som trädgården ger i form av bär, frukt, kryddväxter, grönsaker och annat. Lär Dig husmorsknepen och fyll skafferiet med Ditt egna gott. Mer lokalt och ekologisk kan det knappast bli. Här finns också möjlighet att lära sig mer om hur växter kan användas även i skönhetsprodukter och som läkeväxter.

Skapa & Inreda: släpp lös kreativiteten och skapa i lera, betong och med färg eller återskapa med Dina prylar Du tröttnat på. Detta ligger rätt i tiden och många vittnar om ren njutning i att skapa för egen hand.

Nytt för året är Återbruksverkstan –  där kreativiteten flödar då vi använder gammalt på nytt sätt.

Klart redan nu är är Leif Blomqvist från Blomqvists Plantskola i Finland återvänder till mässan nästa vår. Som besökare kan Du beställa från plantskolan i Finland och de levererar till mässan. Mer info om det inom kort.

Mässan kryddas även med ett stort antal seminarier, workshops och prova-på-aktiviteter som: Gör Ditt eget örtsalt, naturens skafferi, hudvård från din egen trädgård, drejning, gjutning, måla med flytande akrylfärg, m.m.

Komplett program för 2019- års mässa finns längre ner på sidan.

Vi ses våren 2020. Tills dess kan Du njuta av bilder från årets mässa, se www.facebook.com/medelpadstradgardsmassa/

Mässinfo & program

Öppettider 10-16
Entré 75 kr, 2-dagar 100 kr, barn 6-16 år 10 kr
Plats NHK Arena, Timrå

pdf Program OBS 2019
 pdf Program och utställarlista OBS 2019

Kontaktpersoner

Hasse Johansson | 0705-22 27 20
hasse.johansson@prmedia.se
Maria Spring | 0708-18 28 98
maria.spring@prmedia.se

Bildgalleri