Nyköpings Bomässa

14-15 mars 2020

Vilken succé för 2019-års jubileumsmässa. Det var folkfest och fullsatt!
Nu laddar vi om för den 26:e mässan och fortsätter på inslagen väg. Det blir Bomässa av stora mått i Multihallen och i Entréhallen samt Gästabudstema och Art Jam i Stora Ishallen.
En nyhet för året är att Ung Företagsamhets regionsfinal (som Bomässans arrangör också är involverad i) går av stapeln parallellt med Bomässan under lördagen. Det betyder att mässan breddas med ett nytt tema: Arbete, som innefattar rekrytering och utbildning. Det kommer synas i programmet med tex föreläsningar om fortbildning och framtida utmaningar för både arbetsgivare och  arbetstagare, samt en speed-dating där arbetsgivare och arbetssökanden träffas.

Info för Dig som vill ställa ut finns längst ner till höger i det grå fältet.

Program, monterkarta och utställarlista för 2019-års mässa finns i mässtidningen nedan. Komplett program för 2020-års mässa kommer i närmare anslutning till mässan med redan nu kan följande profiler presenteras:
Anna Bergendahl, finalist i Mellon och Nyköpings egen sångfågel förgyller mässan med sin skönsång (sön 15 mars, kl 14.00).
Trendstefan, en välkänd gäst i TV4:s Nyhetsmorgon föreläser under lördagen om årets inredningstrender (kl 13.30).
Peter Streijffert, författare, trädgårdsexpert, vinkonnässör och mannen bakom företaget Smakbalans, föreläser om bokashi, biokol samt vego & vin när han inte erbjuder personlig rådgivning i sin monter inom ovan nämnda områden.

Mässinfo & program

Öppettider kl 10-16
Entré 85 kr, 2-dagar 120 kr, barn 6-16 år 25 kr
Plats Nyköpings Arenor – Rosvalla

Ta-da! pdf Mässtidning OBS, 2019. Årets mässtidning presenteras en vecka innan mässan. Den som väntar på något gott…..

Kontaktpersoner

Hasse Johansson | 0705-22 27 20
hasse.johansson@prmedia.se

Maria Spring | 0708-18 28 98
maria.spring@prmedia.se

Bildgalleri