18-19 mars 2023

STORT TACK TILL ALLA SOM VARIT ENGAGERADE I ÅRETS BOMÄSSA!

Bomässan genomfördes den 18-19 mars 2023 efter tre års frånvara pga pandemin. Det var underbart att vara tillbaka!

Det blev en riktig folkfest med över 150 utställare inom, hem, villa, inredning, mat, mm. Även UF-mässan bjöd upp till fest med 160 kreativa företag som tävlade om en plats i den stora finalen i maj.
Bomässan var lite extra festlig med Art Jam i Rinkside. 10 fantastiska konstnärer av olika slag visade upp sina alster och bjöd på happenings hela tiden. Många provade också på att måla själv.
Inredaren och stylisten Tina Grimstedt visade oss sin värld där det mesta går att återanvända på nya sätt och i hennes monter fick besökarna själv skapa inredningsdetaljer av restmaterial.
Peter Streijffert – trädgårdsexperten, mat- och vinkonnosören stod till förfogande för rådgivning och boksignering hela helgen. Peter förelästeäven om ätbara växter samt om bokashi.
Trend-Stefan gästade mässan på söndagen och talade om Trender i Tiden.

Provsmakning av vin, talangjakt, IDOL-vinnare, mfl förgyllde mässan med sin närvaro.

Under pandemin har det varit ruljans på arbetsmarknaden och vi introducerade ett extra litet tema för året: ”Arbete” som innefattade rekrytering, utbildning och utveckling. Det här temat kommer få ta större plats 2024 med föreläsningar och samarbeten som gynnar Dig som behöver rekrytera samt Dig som söker nya utmaningar eller ett jobb helt enkelt. 
Program, monterkarta och utställarlista finns i PDF här!

Mässinfo & program

Öppettider kl 10-16
Entré 95 kr, 2-dagar 125 kr, barn 5-15 år 45 kr
Plats Nyköpings Arenor – Rosvalla

Kontaktpersoner

Hasse Johansson | 0705-22 27 20
hasse.johansson@prmedia.se

Maria Spring | 0708-18 28 98
maria.spring@prmedia.se

Bildgalleri