Om företaget

PR & Media – företaget

PR & Media Leasing Sverige AB är ett mäss- och eventföretag med ca 40 år i branschen och ca 450 mässor i bagaget. Företaget ägs och drivs av Hasse Johansson och Maria Spring. Vi har tillsammans lång erfarenhet av mässor, event, konferenser, företagsfester och catering och besitter därför många olika kompetenser som gör att företaget kan erbjuda en bred och kvalificerad produkt av hög kvalité.

Företaget arrangerar egna mässor främst i Sörmland (där vi har våra rötter) och i Dalarna  (där vi nu huserar). Vi gör mässor inom boende, trädgård, friluftsliv samt event som t ex Allsång med Kalle (Moraeus).

PR & Media har också bygger också mässor åt andra arrangörer och då jobbar vi såklart över hela landet.  Vi har konsultat och byggt mässor åt Svenska Vävrådet, Gastrodagarna, UF Sörmland, Forum Flen, Vasaloppet, Släktforskarsällskapet, Total Media Finspång, etc.

Event och konferenser är en annan verksamhetsgren inom företaget. De flesta uppdragen inom den genren är i Orsa där vi äger och driver Orsa Hornberga Gård (stugor, rum, hotell, restaurang, bad, bastu, konsertlokal) tillsammans med Kalle Moraeus.

Kontakta oss gärna med Dina funderingar och förfrågningar!

PR & Medias policy kring dataskyddsförordningen (GDPR) hittar Du här.

Snabbinfo

Info om respektive mässa finns under Mässor. I prospektet och monterserviceblanketten finns all info för utställare om priser, montrar, extrautrustning, m.m.

 

Du kan även anmäla dig som utställare till våra mässor under Anmälan för utställare