Om företaget

PR & Media – företaget

PR & Media Leasing Sverige AB är ett mäss- och eventföretag med ca 35 år i branschen och ca 400 mässor i bagaget. Företaget ägs och drivs av Hasse Johansson och Maria Spring. Vi har tillsammans lång erfarenhet av mässor, event, konferenser, företagsfester och catering och besitter därför många olika kompetenser som gör att företaget kan erbjuda en bred och kvalificerad produkt av hög kvalité.

 

Företaget verkar i hela Mellansverige och inom ett flertal områden. Vi gör mässor inom boende, trädgård, motor samt event som t ex Allsång med Kalle (Moraeus). PR & Media har också byggt hela mässor åt Svenska Vävrådet, Gastrodagarna, UF Sörmland, Forum Flen, Vasaloppet etc.

 

Event och konferenser är en annan verksamhetsgren inom företaget. De flesta uppdragen inom den genren är i Dalarna där vi också äger ett antal nybyggda topputrustade stugor med ca 50 bäddar.

Kontakta oss gärna med Dina funderingar och förfrågningar!

PR & Medias policy kring dataskyddsförordningen (GDPR) hittar Du här.

Snabbinfo

Info om respektive mässa finns under Mässor. I prospektet och monterserviceblanketten finns all info för utställare om priser, montrar, extrautrustning, m.m.

 

Du kan även anmäla dig som utställare till våra mässor under Anmälan för utställare