Fritidshusmässan Idre Himmelfjäll

25-26 sep 2020

Mässan återkommer för tredje gången och på sätt och vis blir det tredje gången gillt. Premiäråret 2018 var det 32 grader varmt och 2019 var det minusgrader på morgonen och hällregn hela lördagen. Trots det besökts mässan av intresserade tomtägare/köpare och många givande möten mellan kund och leverantörer genomfördes.
Expansionen på Himmelfjäll slår alla med häpnad och utvecklingen har bara börjat. Över 1000 tomter tillgängliga på ett par års sikt och idag är redan över 350 tomter sålda. Julen 2019 öppnade skidanläggningen med 22 nedfarter.  Vill Du var en del av denna? Som stugägare eller leverantör? Ställ ut på mässan eller besök den!
Nya tomter finns även på Fjätervålen som expanderar. Både Fjätervålen och Idre Fjäll är representerat på mässan.

På Fritidshusmässan presenteras det mesta för den som ska bygga fritidshus eller renovera/uppgradera ett befintligt hus. Husleverantörer, byggfirmor, markarbeten, dränering, mäklare, snickerier, isolering, fönster, dörrar, möbler, badtunnor, inredning, tak, kaminer, mm finns samlat för Dig. Ca 80 utställare deltar.

Ett antal visningshus kommer att vara öppna för besök under mässdagarna.
Barnaktiviteter och prova-på-upplevelser erbjuds också, tex: testa montainbike på terrängbana/hinderbana, minigrävare för barn, mm.

Boka boende på Idre Fjäll, tel 0253-412 00 eller Himmelfjäll tel 0253-402 00. Utställarfesten går sedvanligt av stapeln på Värdshuset Idre Fjäll och Billy Opel står för underhållningen!

Även 2020 blir det en investerarträff i Himmelfjälls nya Skidhyra för Dig som är intresserad av att veta mer om anläggningen och investeringsmöjligheterna.

Info för besökare kommer under sommaren 2020 och info för utställare finns i det grå fältet till höger.

Mässinfo & program

Öppettider Fre 10-16, lör 10-16
Entré Entrén är fri
Plats Himmelfjäll, Idre

Utställarförteckning och karta OBS 2019 än så länge….

Mässinfo & program

Hasse Johansson | 0705-22 27 20
hasse.johansson@prmedia.se

Niklas Nouvel | 0702-47 18 33
niklas@dalaartist.se

Maria Spring | 0708-18 28 98
maria.spring@prmedia.se

Bildgalleri
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.

Dagens utställarpresentation: Berg & Brykt i Mora som kan det här med tak, puts, tegel och dylikt. De gör även Torv & Sedumtak som på bilderna nedan. Vackert och klimatsmart.
#fritidshusmässa #idre #himmelfjäll #fjällstuga #torvtak #sedumtak #tak #bergbrykt
... Läs merLäs mindre

Dagens utställarpresentation: Berg & Brykt i Mora som kan det här med tak, puts, tegel och dylikt. De gör även Torv & Sedumtak som på bilderna nedan. Vackert och klimatsmart.
#fritidshusmässa #idre #himmelfjäll #fjällstuga #torvtak #sedumtak #tak #bergbryktImage attachment
Partners/sponsorer