Falun Borlänge Hem & Villamässa

12-13 sep 2020

Inför den femte upplagan av Hem & Villamässan i Falun kan man säga att mässan satt sig! I och med datumbytet 2020 är nog alla bitar på plats.
2019-års mässa var den finaste mässan, med både kvantitet och kvalitet bland de 127 deltagande utställarna. Programmet var helgjutet med uppskattade workshops där publiken fick prova på att exempelvis tova, sy, skapa i olika material och dylikt. Detta kommer mässan fortsätta att utveckla med fler och bättre aktiviteter.
Även föreläsningarna uppskattades då allt från trendig inredning, olivolja, vattenrening och bokashi presenterades. Fars Dag till ära engagerade mässan Johanna Ojala (Vinterstudion) som berättade om läget i skidlandslaget inför kommande vintersäsong.
Kommande mässas program och utställare presenteras löpande i närmare anslutning till mässan, se facebooklänken till höger.
Info för utställare finns i den grå rutan nere till höger och för besökare nedan.

Mässinfo & program

Öppettider 10-16
Entré Vuxen 70 kr, barn 6-16 år 10 kr
Plats Lugnet, Falun

OBS 2019: pdfProgramblad med utställare, karta

Kontaktpersoner

Hasse Johansson | 0705-22 27 20
hasse.johansson@prmedia.se

Maria Spring | 0708-18 28 98
maria.spring@prmedia.se

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.

Vi jobbar oförtrutet på med höstens mässa trots Coronatider och bokningarna rullar in i en lugn men stadig ström. Många företagare försöker hålla sig positiva och blicka framåt. Det kommer en tid efter Corona och restriktioner.
Därför påbörjar vi nu presentationen av mässans utställare och först ut är Viskan Spa och Spa & Poolbutiken som är återförsäljare i Falun.
VISKA SPA ÄR SVERIGES ENDA TILLVERKARE AV SPABAD
Varje spabad som lämnar vår lastbrygga i Skene, en mindre ort i den västsvenska Sjuhäradsbygden, är resultatet av en konstruktionsprocess förankrad i en lång industritradition och dess nedärvda värden. Svensktillverkat har som begrepp, historiskt sett, varit synonymt med hög kvalitet och god användarvänlighet – ett arv vi dagligen strävar efter att på bästa sätt förvalta och, därtill, förstärka. Välkommen till Viskan Spa, Sveriges enda tillverkare av spabad.

FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN
I Sverige kan det skilja över 50°C mellan vinter och sommar. Men det är inte kylan som är värsta utmaningen – utan den råa fukten och vinden. Med utgångspunkt i detta konstruerar vi därför våra spabad med följande fördelar: marknadens tjockaste skal, sittdjup som är djupare än konkurrenternas, en unik reningsprocess som gör vattnet renare än dricksvatten, driftsäkert styrsystem, och välisolerade lock som minimerar värmeförlust.

#spabad #spa #massagebad #falun #borlänge #hemvillamässa #bomässa #lugnet #viskanspa
... Läs merLäs mindre