Falun Borlänge Hem & Villamässa

9-10 nov 2019

Inför den fjärde upplagan av Hem & Villamässan i Falun känns det som att det börjar sätta sig. Ca 130 utställare deltar och det är regionens största mässa.  Mässan presenterar också ett gediget program som hänger ihop med temana:
Hem & Villa
Inredning & Design
Mat & Välmående

Årets föreläsare är bla Trendstefan, ett välkänt ansikte i TV4:s morgonprogram, som nu gästar Falun och mässan för att tala om höstens trender inom inredning. Du lyssnar till och träffar Stefan lör 9 nov kl 13.00.

Peter Streijffert från Smakbalans, talar om det absolut senaste för den trädgårdsintresserade: Bokashi – för en bättre jord, samt om hur man kan kombinera vegomat och vin. Peter finns på mässan hela helgen och när han inte föreläser finns han i sin monter där han erbjuder rådgivning för den vetgirige.

Söndag 10 november är det Fars Dag och mässan uppmärksammar alla fäder på flera olika sätt. Bla får de 500 första papporna en Trisslott i entrén och vi har bjudit in självaste Johanna Ojala för att tala om läget i längdlandslaget inför säsongen. Johanna delger oss också sina bästa tränings-och motivationstips för den vanlige motionären. Ta med far och köp en present på mässan bland våra vanliga utställare eller i Fars Dags-montern där det finns cyklar och tillbehör, slipsar, underkläder från Björn Borg samt matchtröjor och biljetter från IBF Falun.

Komplett program, monterkarta och utställarförteckning finns här!

Info för utställare finns i den grå rutan och för besökare nedan.

Mässinfo & program

Öppettider 10-16
Entré Vuxen 70 kr, barn 6-16 år 10 kr
Plats Lugnet, Falun

pdfProgramblad med utställare, karta

Kontaktpersoner

Hasse Johansson | 0705-22 27 20
hasse.johansson@prmedia.se

Maria Spring | 0708-18 28 98
maria.spring@prmedia.se