Nykopings Bomassa Banner

  • Hem
  • Mässor & evenemang
  • Nyköpings Bomässa

Nyköpings Bomässa

16-17 mars 2019

Succé även detta år med 4500 unika besökare! Nu tokladdar vi inför mässans 25-års jubileum som firar med buller och bång 2019. 

Mer info kommer under sommaren 2018.

Nedan info om 2018-års mässa. 

Mässan har ett fantastiskt startfält beståede av 200 utställare inom boende, trädgård och Gästabud. Gästabudtemat blev oerhört uppskattat senast och återkommer därmed. Här presenteras matprodukter, hantverk, konst. 

Årets fokus är barnfamiljen och dess hem som mässan satsar lite extra på detta år. Det betyder att mässprogrammet får ytterligare en dimension med föreläsningar och rådgivning som vänder sig till den unga barnfamiljen. Tex kan nämnas: ett showroom med kreativa barnrum, familjejuridik, mm.
Speeddating med rådgivning inom familjejuridik, sparande och försäkring, (främst för barnfamiljen) står på programmet sön 18 mars kl 12.45.  
För de små erbjuds ansiktsmålning, pyssel, måla drömrummet, sagostund med Elsa från Frost, barnfotografering, mm. 

Som vanligt är programmet späckat med kunskap och inspiration; trender, homestyling, solceller, trädgårdsexpertis, drejshow, chokladprovning, bostadspolitik, mm. 

Trädgårdstemat i Entréhallen har sina föreläsningar och aktiviteter. Testa frösådd  i såkrukor av tidningspapp, lyssna till OdlingsTV:s föreläsning om köksträdgården eller en holländsk lökexperts föreläsning om tulpanodling i Sverige.  

I Gästabudshallen huserar mat-temat och årets höjdpunkt är nog Tareq Taylor som lagar mat, bjuder på smakprover och signerar sina böcker under hela söndagen (18 mats). Webmaster kan intyga att Tareq är minst lika fantastisk IRL som när han vann Kockarnas Kamp i TV. Kom och träffa Tareq! 
Under lördagen finns ordförande i Chilepeppar Föreningen, Jonas Borssén på plats och lagar spännade rätter med chili. Jonas Borssén har synts i TV4:s ruta ett antala gånger där han lagat både mat och desserter med chilepeppar. Borssén signerar också sina böcker och smakprover finns för den hugade. 

Köksspecial på mässan! Hela sju leverantörer med kök i olika stil och prisklasser finns med på mässan. Passa på att möta alla under ett och samma tak och jämföra. Alla som beställer ett kök, eller bokar ett hembesök, bjuds på kaffe och bulle i mässans servering.

Attefallshus - upphovsmannen själv, KD-politikern Stefan Attefall föreläser om just Attefallshus, lör 17 mars kl 11.45 och 14.00 i Seminariet längst in i Multihallen där bomässan "bor".

Utöver allt praktiskt med att fixa det fysiska hemmet vill mässan lyfta fram två viktiga frågor i dessa tider:

Boendeekonomi - marknadsläge, räntor, nya amorteringsregler - vad ska man tänka på vid bostadsköp/försäljning. SBAB:s Claudia Wörmann reder ut begreppen (lör kl 13.15, sön kl 11.45).    

Så överlever relationen renoveringen - det kostar på att renovera, på flera olika sätt. Peter Lithovius arbetar som beteendevetare och KBT-terapeut och tar sig an ämnet med stor portion humor, men också med allvar och kloka insikter. Alla som har gjort en stor renovering vet, inklusive undertecknad. Rekommenderas. :) Söndag kl 13.00 är det dags!  

Välkommen att inspireras, informeras, samt att handla till mässpriser!

Mässinfo & program

Kontaktpersoner

  • Hasse Johansson | 0705-22 27 20
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
    Maria Spring | 0708-18 28 98
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta till mässan

Fyll i din adress i adressfältet nedan för att få vägbeskrivning.

Postadress

PR & Media Leasing Sverige AB
Uven 5
794 90 ORSA

Org nr 556362-1068

Kontakta oss

Hasse | 0705-22 27 20
Maria | 0708-18 28 98

Mejla oss:
hasse.johansson@prmedia.se
maria.spring@prmedia.se

Fakturaadress

PR & Media AB, Fack 910
Box 3037, 831 03 ÖSTERSUND
(endast fakturor till denna adress)

Mejla faktura som PDF:
910@faktura.scancloud.se 

Kort om oss

PR & Media är ett mäss- och eventbolag med 30 års erfarenhet och nära 300 mässor i bagaget.

PRMLogo white