Spännande premiär!

on fredag, 18 maj 2018.

Idre Himmelfjall FritidsmassaInom kort är det dags för den stora premiären av Fritidshus & Friluftslivsmässan på Idre Himmelfjäll. Situationen är helt unik då en helt ny fjällanläggning aldrig har etablerats på det sätt som sker här. 1000 tomter finns att tillgå på ett par års sikt och idag har på mycket kort tid redan ca 280 tomter sålts.
Himmelfjäll, endast en kilometer från Idre Fjäll har en vidunderlig utsikt, med både tomter och pister i söderläge. De drivande har en tydlig vision och målet är att skapa en anläggning där alla detaljer noga övervägts. Natur, skog, samekultur och liknande får en framträdande plats bland stora vackra hus, med mycket sten, timmer, mosstak och dylikt som smälter in i naturen. 
Inför denna enorma expansion preseterar vi nu Fritidshus & Friluftslivsmässan den 2-3 juni. Är Du intresserad av ett fritidshus i Idre - Särna - Grövelsjön - Fjätervålen - Himmelfjällsområdet? Eller har Du fritidshus i traken och behöver renovera/uppgradera det? På mässan finns det mesta för Dig, exempelvis husleverantörer, byggare, snickerier, takfirmor, dörrar, kök, fönster, isolering, markanläggare, möbler, inredning, spabad, kaminer, mm.    
Mässan innefattar ca 120 utställare, främst inom temat fritidshus. Även frilutslivet i trakten finns representerat samt ett mat- och hantverkstorg. 

Unikt är också möjligheten att besöka ett stort antal visningshus som öppnas upp för mässbesökarna denna helg. Ett 50-tal tomter är redan bebygdda med olika typer av hus och många av dem kommer vara tillgängliga för inspiration. 

Övrig info om anläggningen/regionen:
Skidanläggningen öppnar till julen 2019 med 22 nedfarter.
Området är ett paradis på vintern för skoteråkare och längdskidåkare.
Under sommaren domineras turistlivet av fiske, vandring, cykling, kanoting, jakt och dylikt. Samekulturen (och renarna) är ständigt närvarande. 
Mer info finns på www.himmelfjall.se samt www.visitdalarna.se/sv/visitidre/  
 

Postadress

PR & Media Leasing Sverige AB
Uven 5
794 90 ORSA

Org nr 556362-1068

Kontakta oss

Hasse | 0705-22 27 20
Maria | 0708-18 28 98

Mejla oss:
hasse.johansson@prmedia.se
maria.spring@prmedia.se

Fakturaadress

PR & Media AB, Fack 910
Box 3037, 831 03 ÖSTERSUND
(endast fakturor till denna adress)

Mejla faktura som PDF:
910@faktura.scancloud.se 

Kort om oss

PR & Media är ett mäss- och eventbolag med 30 års erfarenhet och nära 300 mässor i bagaget.

PRMLogo white